På fest

Blogg

På något sätt är det ändå tur att männen är lite mer enhetliga. Alla har frack. Fast den japanske professorns dress avvek positivt.
Hans vackra kläder stack ut. Mycket elegant!
En annan som stack ut var Sara D. Hon är väldigt utmanande och gillar att vara i blickpunkten. Fantastiska färger. Hon syntes tydligt i vimlet. Jag var mindre förtjust i formen eller bristen på form. Fast jag tror att hon vill att man ska bli ambivalent. Bara detta att återintroducera knytblusen säger något om hennes vilja att väcka reaktioner.
Kronprinsessans kreation var nog kvällens vackraste. Återanvänd från mammas garderob. Ett tecken i tiden. Kulturministerns klänning var skapad av återanvända tyger.  Också det ett statement.
Jag gillar att känna igen upplägget i bevakningen. Fast ibland går man lite väl mycket med håven. Visst är detta den finaste fest du varit på- eller hur, va?
Vad ska våra artiga utländska gäster svara på det?
Och det är välplanerat, genomtänkt och vackert, inget snack om det!
Maten alltid spännande. En konstnärlig och begåvad kock verkligen skapar konstverk att titta på och lever maten upp till vad den ser ut för så måste det vara det multisensoriska konstverk jag anar ifrån TV- skärmen.
Så var det blommorna!
De var mångfacceterad blandning av levande stort och smått också konstgjort och tillverkat. Väckte säkert ambinalens, men blev en överdådig upplevelse.
Ja som ni förstår var jag på fest igår tillsammans med gräddan av Sveriges elit inom olika områden.
Och jag hade trevligt där jag satt i en fåtölj med avsparkade skor. Behövde inte ens gå till frissan eller klämma in mig i baldressen.
Fast på dansen fick jag inte vara med för då var det över läggdax för mig.